Pellet Brikett

Technológia

Akciós fűtőanyagok megújuló energiából! A jövőnk érdekében óvjuk környezetünket. A faipar melléktermékeiből készült fapellet és fabrikett tudatos felhasználásával hozzájárul az oxigént előállító erdők fennmaradásához a lételemünk megőrzéséhez. 

Válassza a környezettudatos fűtési módszereket, üzemeltetésük rendkívül praktikus, kényelmes, nagy hatásfokú, nagymértékben automatizálható (GSM telefonról vezérelhető pelletkészülékek) és ha utána számol olcsóbb, mint a tűzifa –dobott köbméter?!...nedves fa, faaprítás, minimum 1-2 év szárogatás, helyet foglal stb.-A pellet és a brikett tüzelőanyag tömörségéből adódóan harmad mennyiségű helyen is elfér. Hamutartalma minimális 1-2%. Nagy előnye,   kazánok, kandallók, cserépkályhák élettartamát többszörösére növeli. A tökéletes égés kizárja a szénmonoxid veszélyét. Mindezek figyelembevételével hamar megtérülő befektetés egy korszerű pellet illetve brikettfűtő készülék.

A pellet és a brikett gyártás folyamatát a zsirai gyártóüzemben meg lehet tekinteni, ahol tévhiteket eloszlatva tapasztalhatják, hogy hozzáadott  kötőanyagot nem tartalmazó termékek készülnek. Kizárólag a fa lignin anyaga, a nagy préselési –nyomás és az ebből következő 70-100°C körüli hőmérsékleten való sajtolás következtében áll össze. Az általunk gyártott termékek  formája lehet hengeres, hasáb illetve granulált. Mindenkit szeretettel várunk érdeklődőként, vásárlóként.

Referenciánk az évek óta visszatérő vásárlóink, magánszemélyek, közületek, benzinkutak és külföldi - olasz, osztrák - kereskedők és magánszemélyek.

Megújuló energiát minden háztartásba hogy unokáinknak, a felnövő új generációnak élhető bolygót hagyjunk örökségül. Termékeink az év bármely szakában megvásárolhatók kis és nagy tételben.  Számtalan akciós lehetőséget biztosítunk, szállításban lehetőség szerint segítünk. 

Ajánlatkérés